Video: cele mai aşteptate jocuri cu maşini ale anului 2013

Autor: Iulian Dnistran 14 iun. 2013 Știri auto
Video: cele mai aşteptate jocuri cu maşini ale anului 2013

Jocurile cu maşini, fie ele pe calculator sau console , sunt un fel de cursuri pregătitoare pentru pasionaţii de maşini care nu au împlinit încă 18 ani pentru a face şcoala de şoferi şi a-şi lua permisul de conducere. Iar expoziţia E3 din Los Angeles, care tocmai s-a încheiat, a fost evenimentul la care au fost prezentate cele mai noi jocuri ale anului 2013.

Din punctul nostru de vedere, unul dintre cele mai aşteptate titluri ale acestui an este Gran Turismo 6, care se anunţă o evoluţie serioasă a jocului ce a fost descris de mulţi împătimiţi ca fiind cel mai realist simulator auto de pe piaţă.

Jocul va ajunge la piloţii virtuali până la sfârşitul lui 2013 şi va fi disponibil pe consola PlayStation 3.

Un alt titlu important care va apărea pe piaţă în 2013 este Forza Motorsport 5. Jocul va avea drept actor principal modelul McLaren P1 şi va fi disponibil pe noua consolă a celor de la Microsoft – Xbox One.

Need For Speed Rivals este al 20-lea titlu din seria Need For Speed. Aici, jucătorii vor lua parte la vechea rivalitate între piloţii cu maşini puternice de pe stradă şi poliţişti. Need For Speed Rivals va fi disponibil pe consolele Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, dar şi pe PC.

Mad Max este un joc bazat pe seria de filme cu acelaşi nume, care îşi desfăşoară acţiunea într-o lume postapocaliptică, iar accentul va fi pus pe bătăliile între maşini. Jocul va fi lansat pentru PC, Xbox One şi PlayStation 4.

Voi ce jocuri cu maşini aşteptaţi anul acesta?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide