VIDEO: Cele mai bune clipuri promoţionale pentru noul Porsche 911

Iată cele trei clipuri promoţionale care au ajuns în finala competiţiei “Everyday Magic”, iniţiată de Porsche Autovehicule America de Nord pentru promovarea noii generaţii 911.

Pentru promovarea noului model 911, Porsche Cars North America a lansat un concurs sub denumirea "Everyday Magic", unde mai mulţi regizori aspiranţi şi-au demonstrat talentul, realizând un scurtmetraj de 60 de secunde cu sportiva germană. Din filmuleţ a trebuit să reiasă practicabilitatea dar şi clipele magice pe care le poate oferi o maşină sportivă.

Mai jos puteţi vedea cele mai bune trei clipuri care au ajuns în finală, realizate de regizorii Kristina Woo, Rod Guajardo şi Michael Koerbeland. Câştigătorului competiţiei Everyday Magic nu numai că îşi va putea vedea filmuleţul difuzat pe unul din canalele TV din America dar va intra şi în posesia unui nou Porsche 911, pe care îl va putea conduce timp de un an.

VEZI AICI SI CELELALTE CLIPURI VIDEO CU 911!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.