VIDEO: comparativ de circuit Mégane RS vs. León Cupra

Ar putea fi un comparativ obişnuit dacă nu ar fi cele mai tari două maşini cu tracţiune faţă - titulatură confirmată de recordurile stabilite pe Nürburgring. Iată un versus între Renault Mégane RS şi SEAT León Cupra. Pe cine ţi-ai pune banii?

VIDEO: comparativ de circuit Mégane RS vs. León Cupra VIDEO: comparativ de circuit Mégane RS vs. León Cupra

Universul hot-hatch-urilor este dominat de o linişte prevestitoare de furtună. Recent, spaniolii de la SEAT au reuşit, cu ajutorul lui Cupra 280, un record absolut pe Nürburgring, furându-i lui Mégane RS 265 atributul de „cea mai rapidă maşină de serie cu tracţiune faţă”. Evident că orgoliul rănit al francezilor nu putea fi alinat decât de o revanşă, care va avea loc în curând şi pentru care Mégane a primit un upgrade subtil, dar - spun francezii - eficient. 

Până în ziua revanşei, stabilită pe 16 iunie 2014, britanicii de la evo au luat exemplarele actuale - Cupra 280 şi Mégane RS 265 - şi au încropit un versus pe autodromul de la Bedford. Te las să descoperi rezultatul duelului în clipul de mai jos. Dar până să dai Play, te întreb

Tu pe care ţi-ai pune banii şi - mai important - de ce?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.