Video cu şoferiţa de Porsche în momentul când loveşte troleibuzul cu 130 de km/h

Şoferiţa are un cazier impresionant.

Au apărut noi imagini cu şoferiţa din Chişinău care a provocat un accident foarte grav la începutul acestei săptămâni. 

Un şofer care se afla în acel moment în intersecţie a surprins cu camera video montată la bordul maşinii, momentul în care şoferiţa aflată în Porsche Cayenne intră cu o viteză de 130 km/h într-un autobuz plin de călători care abia plecase de la semafor.

Maşina pe care o conducea, un Porsche Cayenne, avea 130 km/h în momentul în care a lovit un troleibuz plin cu pasageri. În urma accidentului, un om a murit şi alţi 28 au fost spitalizaţi.

Şoferiţa are un cazier impresionant, fiind amendată contravenţional de 43 de ori în ultimii 10 ani. În plus, i s-au deschis cinci dosare penale, fiind prinsă în repetate rânduri beată la volan, motiv pentru care a şi executat o pedeapsă de 6 luni de închisoare.

Citeşte şi 

Ameninţările s-au concretizat. Ce s-a întâmplat cu agentul care a filmat fostul consilier PSD în timp ce înjura poliţiştii - FOTO-VIDEO

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania - VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.