Video cu şoferiţa de Porsche în momentul când loveşte troleibuzul cu 130 de km/h

Autor: ProMotor 03 oct. 2019 Știri auto

Au apărut noi imagini cu şoferiţa din Chişinău care a provocat un accident foarte grav la începutul acestei săptămâni. 

Un şofer care se afla în acel moment în intersecţie a surprins cu camera video montată la bordul maşinii, momentul în care şoferiţa aflată în Porsche Cayenne intră cu o viteză de 130 km/h într-un autobuz plin de călători care abia plecase de la semafor.

Maşina pe care o conducea, un Porsche Cayenne, avea 130 km/h în momentul în care a lovit un troleibuz plin cu pasageri. În urma accidentului, un om a murit şi alţi 28 au fost spitalizaţi.

Şoferiţa are un cazier impresionant, fiind amendată contravenţional de 43 de ori în ultimii 10 ani. În plus, i s-au deschis cinci dosare penale, fiind prinsă în repetate rânduri beată la volan, motiv pentru care a şi executat o pedeapsă de 6 luni de închisoare.

Citeşte şi 

Ameninţările s-au concretizat. Ce s-a întâmplat cu agentul care a filmat fostul consilier PSD în timp ce înjura poliţiştii – FOTO-VIDEO

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania – VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide