VIDEO: Cu un Ford Transit în Moab, locul preferat al împătimiţilor de off-road din America

Foarte mulţi pasionaţi de off-road din Statele Unite ale Americii spun că Moab este locul lor preferat de joacă. Acolo găseşti de toate - de la pietre imense până la mlaştini care îţi pot înghiţi maşina. Cu alte cuvinte, e un loc în care un Ford Transit nu prea are ce să caute, nu? Ei bine, videoclipul şi pozele de mai jos o să îţi arate că lucrurile nu stau chiar aşa.

VIDEO: Cu un Ford Transit în Moab, locul preferat al împătimiţilor de off-road din America VIDEO: Cu un Ford Transit în Moab, locul preferat al împătimiţilor de off-road din America

Quigley e o companie de familie care şi-a făcut un renume în Statele Unite ale Americii prin munca de modificare a dubiţelor pentru off-road. Iar noul Ford Transit nu a scăpat de măiestria celor de la Quigley, aşa că s-a ales cu o nouă punte faţă, un nou sistem de direcţie şi o cutie de transfer cu două viteze Magna, după care a fost trimis în Moab, locul preferat al împătimiţilor de off-road din State, acolo unde se întâlnesc în fiecare an proprietarii de modele Jeep ca să se distreze.

E adevărat că Transitul preparat de Quigley nu poate să traverseze chiar toate locurile prin care ar putea să treacă un Jeep şi nici nu se apropie de măreţia Sprinterului Rally Palli, dar tot se descurcă mult mai bine decât orice altă dubă de serie.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.