VIDEO: cum a evoluat Audi A3 de la prima generaţie până acum

Pentru cei care se întrebau de ce noua generaţie Audi A3 nu arată foarte schimbată faţă de generaţiile precedente, iată un video care s-ar putea să fie exact răspunsul pe care îl aşteptau.

Noul Audi A3, ajuns la cea de-a treia generaţie, a surprins oarecum prin evoluţia relativ discretă a aspectului faţă de precedenta generaţie, mulţi grăbindu-se să îi blameze pe germani pentru aşa-zisa lipsă de inspiraţie.

Însă cei de la Audi au considerat că nu are sens să schimbe radical designul, datorită renumelui foarte bun pe care şi l-a construit A3 în scurt timp. Dar mai bine să lăsăm imaginile să vorbească de la sine:

Audi A3 - evolutia de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.