Video: Cum a fost la Amelia Island Concours D’Elegance 2013

Concursul de eleganţă Amelia Island din Statele Unite ale Americii a fost fondat în anul 1996, iar anul acesta, la fel ca în fiecare an, au fost prezente o mulţime de maşini clasice superbe. Clipul video din acest articol ne arată formele şi sunetele care au dominat la începutul lunii martie insula Amelia din statul american Florida.

Video: Cum a fost la Amelia Island Concours D’Elegance 2013 Video: Cum a fost la Amelia Island Concours D’Elegance 2013

Amelia Island Concours D’Elegance este unul dintre cele mai cunoscute concursuri de eleganţă din Statele Unite ale Americii, alături de Pebble Beach, Meadow Brook şi Louis Vuitton Classic.

Anul acesta, competiţia de pe insula Amelia a ajuns la ediţia cu numărul 18 şi a reunit, la fel ca în fiecare an de altfel, unele dintre cele mai frumoase şi rare maşini de pe planetă. În total, aproape 250 de automobile au participat la concurs, însă atenţia a fost îndreptată îndeosebi către modelele Porsche 911, Ford GT40, Corvette Stingray şi marca Lamborghini, fiindcă toate acestea sărbătoresc 50 de ani de existenţă în 2013.

În continuare puteţi urmări un clip video care pune accentul pe sunetele extraordinare, pline de emoţie, pe care o maşină clasică le poate scoate.

Amelia Island Concours D’Elegance a fost fondat în anul 1996 şi se desfăşoară în fiecare an în cel de-al doilea weekend al lunii martie.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.