VIDEO: Cum a fost la Worthersee 2015

După ce ţi-am povestit în scris despre experienţa Wörthersee 2015, a venit timpul să îţi arătăm şi un videoclip cu maşinile care ne-au încântat privirile la cea mai mare întâlnire a fanilor grupului Volkswagen.

VIDEO: Cum a fost la Worthersee 2015 VIDEO: Cum a fost la Worthersee 2015

Ţi-am povestit deja, în scris, cum a fost la întâlnirea fanilor Volkswagen de la Wörthersee în 2015. Dar ştii cum se spune - o imagine face cât o mie de cuvinte, iar noi ne-am gândit că un videoclip ar fi echivalentul mai multor mii de cuvinte. Aşa că, fără să lungim prea mult vorba, îţi arătăm ce am văzut noi mai interesant la Wörthersee 2015.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.