VIDEO: Cum accelerează noul Volkswagen Passat 2.0 TDI

A opta generaţie Volkswagen Passat a debutat la Salonul Auto Paris 2014, iar câţiva jurnalişti au avut deja ocazia să conducă noua berlină germană. Iată, aşadar, cât de repede accelerează noul Passat cu motorul diesel de 2,0 litri TDI.

VIDEO: Cum accelerează noul Volkswagen Passat 2.0 TDI VIDEO: Cum accelerează noul Volkswagen Passat 2.0 TDI

Noul Volkswagen Passat a fost prezentat la Salonul Auto Paris 2014, iar primul contact a fost destul de impresionant, mai ales când vine vorba despre interior.

După lansarea de la Paris, câţiva jurnalişti au avut ocazia să conducă a opta generaţie Passat, iar nemţii de la Autogefühl au înregistrat câteva sprinturi de la zero până la 100 km/h.

Toate accelerările sunt cu Passat-uri B8 cu motoare diesel de 2,0 litri. În primul sprint, motorul este în varianta de 150 CP, iar rezultatul este foarte bun. De fapt, nemţii au oprit cronometrul la 8,2 secunde, în vreme ce cifrele oficiale reclamă 8,6 secunde pentru varianta de caroserie sedan.

Al doilea sprint pune în prim-plan un Passat Variant cu motor diesel de 2,0 litri cu 240 CP, tracţiune integrală 4Motion şi cutie de viteze automată DSG. Traseul e o mică rampă, iar rezultatul final este de 7 secunde, faţă de cifra oficială de 6,1 secunde.

VIDEO:

Tu ce zici: cum ţi se par performanţele noului Passat cu motor diesel?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.