VIDEO: Cum accelerează un BMW X5M de la zero până la 240 km/h

Noul BMW X5M e un super-SUV cu V8 turbo de 4,4 litri care dezvoltă 575 CP şi 750 Nm. Sunt cifre de supercar, însă există o problemă: cântăreşte 2,3 tone.

VIDEO: Cum accelerează un BMW X5M de la zero până la 240 km/h VIDEO: Cum accelerează un BMW X5M de la zero până la 240 km/h

Noul BMW X5M se laudă cu putere şi cuplu demne de un supercar, însă oricât de puternic ar fi, tot nu poate să fugă de adevărul crunt: cântăreşte 2,3 tone. Dar, chiar şi aşa, videoclipul de mai jos ne arată că uriaşul bavarez se descurcă destul de bine când e pus să accelereze de la zero până la 240 km/h (cu launch control).

VIDEO (partea interesantă începe la minutul 03:00):

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.