VIDEO: Cum ar fi arătat GTA 5 dacă ar fi apărut în urmă cu 30 de ani

Cei care s-au născut în anii ’80 îşi aduc aminte de primele versiuni ale jocului Grand Theft Auto, care erau departe de grafica din ziua de azi. Dar cum ar fi fost, oare, dacă cel mai nou joc din serie, şi anume GTA 5, ar fi apărut în urmă cu 30 de ani, atunci când unul dintre cele mai tari calculatoare se numea Commodore 64? Răspunsul, în videoclipul de mai jos.

VIDEO: Cum ar fi arătat GTA 5 dacă ar fi apărut în urmă cu 30 de ani VIDEO: Cum ar fi arătat GTA 5 dacă ar fi apărut în urmă cu 30 de ani

În urmă cu 30 de ani, calculatoarele personale erau mai mult un moft, şi nu o unealtă relativ ieftină, care te putea ajuta la serviciu. Dar, chiar şi aşa, au existat suficiente mărci şi nume care au rămas în istorie drept cele mai bune PC-uri ale vremii, iar unul dintre ele s-a numit Commodore 64.

Dăm pe repede înainte în anii 2010, când apare cea mai nouă generaţie a unuia dintre cele mai iubite jocuri din istorie: Grand Theft Auto 5. Cu o grafică foarte bună şi o lume virtuală imensă, jocul a fost, ca întotdeauna, un succes comercial pentru producătorul Rockstar. Dar cum ar fi fost, oare, dacă GTA 5 s-ar fi lansat în anii ’80, atunci când Commodore 64 să spărgea în figuri cu cei 64 kB de RAM şi procesorul de 1 GHz? Răspunsul a fost dat de utilizatorul Majami Hiroz de pe YouTube, care a recreat filmuleţul de deschidere din GTA 5 în stilul retro de acum 30 de ani.

VIDEO:

Via Autoblog

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.