VIDEO: Cum arată din aer drumul montan Transrarău din Bucovina

Transrarăul, sau Drumul Judeţean 175B, este cel mai nou drum montan românesc asfaltat şi, după cum spun cei care au reuşit să ajungă deja acolo, rivalizează cu Transfăgărăşanul şi Transalpina. Dacă nu ai avut încă ocazia să vezi cum arată şoseaua de munte care şerpuieşte către rezervaţia naturală Pietrele Doamnei din judeţul Suceava, ţi-am pregătit o filmare aeriană ca să te convingem că merită să dai o fugă până în Nordul României.

VIDEO: Cum arată din aer drumul montan Transrarău din Bucovina VIDEO: Cum arată din aer drumul montan Transrarău din Bucovina

Dacă ai vrut vreodată să mergi cu maşina către rezervaţia naturală Pietrele Doamnei din judeţul Suceava, probabil ai realizat că era mai bine dacă îţi lăsai maşina la poalele muntelui, în Câmpulung Moldovenesc. Dar lucrurile nu mai stau aşa acum, fiindcă Drumul Judeţean 175B, care face legătura între Pojorâta şi cabana Rarău, a fost reabilitat şi redeschis cu fast în urmă cu câteva săptămâni. Denumit Transrarău sau Drumul Comorilor, acesta şerpuieşte prin pădurile Bucovinei şi, spun unii, poate rivaliza cu Transfăgărăşanul şi Transalpina, cele două şosele montane celebre din România.

Dacă nu ai avut ocazia să circuli pe sectorul de drum proaspăt reabilitat, cei de la Suceava News Online l-au filmat din aer, iar videoclipul poate fi văzut mai jos:

Iată şi unde se află pe hartă drumul supranumit Transrarău:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.