VIDEO: Cum arată o întâlnire de supermaşini din Dubai

Toată lumea ştie că în Dubai există foarte mulţi oameni bogaţi care schimbă maşinile ca şosetele. Aşa că nu a fost o surpriză foarte mare când am dat peste videoclipul de mai jos, în care s-a făcut un fel de adunare generală a supercarurilor din Dubai. Şi da, a participat şi Poliţia.

VIDEO: Cum arată o întâlnire de supermaşini din Dubai VIDEO: Cum arată o întâlnire de supermaşini din Dubai

Dubaiul e un fel de Rai pe pământ pentru pasionaţii de supermaşini (bine, temperaturile scad rar sub 40 de grade Celsius, dar totuşi...), aşa că ne-am cam aşteptat să vedem atâtea frumuseţi pe patru roţi la adunarea numită Super Sprint Supercar Drive: câteva exemplare Bugatti Veyron, câteva McLaren-uri P1, un Ferrari cromat şi multe Lambo-uri. A, da, şi a participat şi Poliţia, cu o mică parte din faimoasa sa flotă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.