VIDEO: Cum arată o tură de circuit cu BMW M5

Autor: Tudor Rus 28 aug. 2012 Știri auto
VIDEO: Cum arată o tură de circuit cu BMW M5

Şi nu vorbim despre un circuit oarecare, ci despre celebrul Laguna Seca. Iar persoana din spatele volanului este Scott Pruett, pilot american de curse cu trecut impresionat în competiţii precum NASCAR, Trans-Am sau Grand-Am. Sesiunea de condus sportiv este prezentată sub forma a două videoclipuri, unul acoperind comportamentul suspensiei şi al frânelor în vreme ce al doilea ilustrează transformarea radicală a maşinii la contactul cu circuitul.

Primul videoclip se axează pe modul cum funcţionează suspensia spate multi-link instalată pe BMW M5 împreună cu sistemul de frânare. Componentele acestora au fost realizate din materiale a căror greutate a fost adaptată pentru obţinerea unor performanţe optime. Pentru producerea frânelor, inginerii de la BMW au folosit un mix între piese de aluminiu şi oţel.

Dacă în prima parte se pune accent pe partea tehnică, vă invităm să vizionaţi cel de-al doilea videoclip în care veţi putea vedea cum se comportă M5-ul pe circuit şi ce se poate scoate de la o asemenea maşină cu ajutorul unui pilot talentat şi experimentat în aceeaşi măsură.

CREDEŢI CĂ I-AŢI FACE FAŢĂ M5-ULUI ÎNTR-O TURĂ DE CIRCUIT?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide