VIDEO Cum arată şi cât costă noua variantă DACIA DUSTER lansată în România: internet wireless şi alte jucării „hi-tech”

Autor: Marius Vișan 29 oct. 2015 Știri auto

Dacia a prezentat miercuri noul Duster Connected by Orange. Noutatea principală a noului SUV este reprezentată de sistemul Wi-Fi integrat asigurat de Orange. Cei care vor cumpăra un Duster din această ediţie vor avea incluşi 12 GB de trafic pe lună la viteze 4G, timp de 24 de luni. La hotspot-ul instalat în maşină se pot conecta până la 10 dispozitive simultan.

Scumpiri între 20% şi 200% pentru poliţele RCA

În cazul în care clientul doreşte să beneficieze de serviciul respectiv şi după expirarea celor 24 de luni de abonament gratuit, este suficient să preia abonamentul pe cont propriu. În acest caz clientul va dispune de o ofertă specială.

VIDEO Coboară din maşină ca să îi ceară socoteală pietonului pe care aproape l-a lovit, dar acesta îi face praf maşina

Pe lista de echipamente enumerăm o cameră video pentru mersul cu spatele, sistem multimedia, jante de aluminiu 16” Noir Diamante, Crusie Control, o tapiţerie textilă nouă, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele şi scaune faţă încălzite.

Prima maşină fabricată „sută la sută” de români – FOTO

VIDEO Iată cum au reacţionat şoferii la coloana oficială a lui Klaus Iohannis

Acest modelul dispune, în exclusivitate, de sistemul de asistenţă video la parcare.  Cu o camera video montată în spatele maşinii sunt proiectate imagini pe ecranul sistemului de navigaţie, uşurând astfel manevrele şoferului când efectuatează o parcare sau merge cu spatele.

Dacia Duster Connected by Orange propune motorizări pe benzină sau diesel. Motorul diesel 1.5 dCi 109 CP oferă un consum redus de carburant – 4.4 litri la suta de km,  consum mixt. Pe benzină  motorul  1.6 16 v 114 CP este disponibil atât în versiunile 4×2, cât şi 4×4.

Preţul de pornire va fi de 15.400 de euro cu TVA inclusă.

 

Dacia Logan Lux, un concept care îţi taie respiraţia – GALERIE FOTO

VIDEO Noul BMW Seria 7. Nava-amiral a constructorului bavarez iese pe şosele – GALERIE FOTO

GALERIE FOTO Cum arată Dacia Duster de aproape 20.000 de euro. Printre opţiuni, tapiţerie de piele

VIDEO Testul la care Dacia Logan a ieşit mai bine ca Mercedes C350E

GALERIE FOTO. Cele mai tari vehicule de război care pot fi cumpărate de civili

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide