VIDEO: Cum arată un tur de circuit la Le Mans în 360 de grade

Din păcate, Nissan nu a reuşit să facă mare lucru la cursa de 24 de la Le Mans de anul acesta, dar asta nu înseamnă că oamenii nu ştiu să facă show. Dovada? Videoclipul de mai jos.

VIDEO: Cum arată un tur de circuit la Le Mans în 360 de grade VIDEO: Cum arată un tur de circuit la Le Mans în 360 de grade

Ce o să vezi mai jos este primul videoclip interactiv la 360 de grade al unui tur pe circuitul unde se desfăşoară în fiecare an cursa de 24 de ore de la Le Mans. E o experienţă foarte interesantă, pusă la dispoziţia internauţilor de cei de la Nissan (care, din păcate, nu au reuşit să facă performanţă la ediţia din acest an a cursei de 24 de ore de la Le Mans).

Ca să te poţi bucura de videoclip la adevărata sa valoare, trebuie să îl vezi în browserul Chrome (pe PC sau laptop) sau în aplicaţiile oficiale YouTube de pe Andoid şi iOS.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.