VIDEO: Cum au arătat pregătirile pentru recordul la săritura în lungime cu camionul

Sigur ai văzut zilele trecute cum un nebun numit Mike Ryan a stabilit un nou record mondial la săritura în lungime cu camionul cu trailer (şi cu un monopost de Formula 1 care trece pe sub el). Ei bine, acum avem un nou videoclip care îţi arată cum s-au pregătit oamenii pentru acest record.

VIDEO: Cum au arătat pregătirile pentru recordul la săritura în lungime cu camionul VIDEO: Cum au arătat pregătirile pentru recordul la săritura în lungime cu camionul

În urmă cu câteva zile, echipa de Formula 1 Lotus, împreună cu partenerul lor EMC, a reuşit să stabilească un nou record mondial la săritura în lungime cu camionul (cu trailer cu tot şi cu un monopost de F1 care a trecut pe dedesubt). Acum că s-au mai liniştit apele, a apărut un nou videoclip care ne prezintă pregătirile din spatele acestei cascadorii impresionante.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.