VIDEO: Cum face bungee jumping un Chevrolet Sonic

Fratele geamăn american al lui Chevrolet Aveo a fost protagonistul unei sărituri cu coarda elastică, de la 30 m înălţime.

Sonic, aşa cum este cunoscut în America de Nord modelul Chevrolet Aveo, este protagonistul unei campanii publicitare mai puţin obişnuite, în cadrul căreia are ocazia să-şi dovedească rezistenţa la stres.

Maşina a fost aruncată cu o coardă elastică de la o înălţime de 30 de metri, marcând, dacă nu prima, măcar cea mai curajoasă încercare de a face bunjee jumping pe patru roţi cu o maşină nouă.

Chevroletul a aterizat la câţiva cm de pământ, atingând cu botul apa dintr-o piscină gonflabilă, după care s-a întors teafără trasă de coarda elastică. Niciun Chevolet Aveo (Sonic, pentru americani) nu a fost "rănit" la filmări.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.