VIDEO: cum funcţionează noua tehnologie BMW TwinPower

Cei de la BMW ne oferă o privire de ansamblu asupra noii tehnologii BMW TwinPower turbo, care va fi utilizată pe o gamă largă de motorizări în viitorul apropiat.

VIDEO: cum funcţionează noua tehnologie BMW TwinPower VIDEO: cum funcţionează noua tehnologie BMW TwinPower

Tehnologia TwinPower constă din asocierea a două turbocompresoare (care lucrează la regumuri diferite de turaţie a motorului) cu injecţia directă şi soluţii de tip Valvetronic sau Dublu-Vanos pentru distribuţie. Noua tehnologie îşi va găsi aplicare în curând pe o gamă mai largă de motorizări BMW, de la 3 la 6 cilindri, după cum ne-o demonstrează acest video.

Motorul BMW TwinPower Turbo de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.