VIDEO: Cum funcţionează pneurile Michelin în diverse condiţii de condus

Pentru că se apropie sezonul rece, alegerea anvelopelor devine un subiect din ce în ce mai important pentru toate categoriile de şoferi, care vor fi nevoiţi să facă faţă unor condiţii meteo nefavorabile.

VIDEO: Cum funcţionează pneurile Michelin în diverse condiţii de condus VIDEO: Cum funcţionează pneurile Michelin în diverse condiţii de condus

Pe lângă aspecte precum consumul, gradul de siguranţă şi performanţele unui maşini, pneurile sunt probabil unele dintre cele mai importante părţi constituente ale unui autovehicul. Astfel, felul în care acestea sunt alese în funcţie de condiţiile de drum, nevoile şoferului sau tipul de maşină pe care urmează a fi instalate influenţează direct toate cele trei aspecte enumerate mai sus.

Cei de la Michelin au realizat un set de 4 videoclipuri în care este ilustrat comportamentul anvelopelor în diferite condiţii: carosabil ud, suprafaţă îngheţată, traseu îngustat ce testează manevrabilitatea şi pe circuit, unde diferenţa o face coeficientul scăzut de rezistenţă la înaintare. În fiecare reclamă, anvelopele sunt comparate cu cele ale producătorilor concurenţi, pentru o evidenţiere mai clară a diferenţelor dintre acestea.

Pentru a vă crea o imagine de ansamblu, vă învităm să accesaţi materialul video de mai jos. Videoclipurile se succed automat, de la primul până la al patrulea, fără a mai fi nevoie să apăsaţi butonul play.

VOI CE FEL DE PNEURI FOLOSIŢI?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.