VIDEO: Cum îşi face loc prin aglomeraţie un şofer tupeist

Un Mercedes ML “mătură” toate maşinile care-i stau în cale, într-un ambuteiaj din Rusia. Vezi aici cum se termină totul.

De multe ori ne săturăm să aşteptăm în trafic cu orele, aşa că iată ce soluţie a găsit un şofer rus căruia, cu siguranţă, nu-i lipseşte tupeul. Desigur, acesta este cea mai bună variantă în cazul în care te-ai plictisit de permisul de conducere.

Rusul din filmuleţul de mai jos îşi croieşte drum printre maşinile care blochează calea Mercedes-ului ML pe care îl conduce, într-o manieră total nerecomandată. Am putea să o numin "metoda împnge şi zgârie".

Reacţia şoferilor nu întârzie să apară, aşa că proprietarul Ladei, care a fost avariată cel mai rău, aleargă după ML şi chiar reuşeşte să-l blocheze. Ceilalţi se mobilizează, iar filmuleţul se termină exact acolo unde începea să devină mai interesant.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.