VIDEO: Cum să conduci un Audi A6 pe Youtube

Germanii de la Audi îşi promovează modelul de clasă mare, Audi A6, prin intermediul unui filmuleţ interactiv postat pe Youtube.

Să conduci o maşină, stând comod în sufragerie, nu ar fi o noutate, de vreme ce jocurile video sunt de foarte mult timp o plăcere, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Totuşi, nu multe sunt companiile auto care au înţeles oportunitatea unui filmuleţ interactiv, în care spectatorul să fie direct implicat.

Filiala canadiană a Audi a postat recent pe contul de Youtube al acesteia un filmuleţ numit Closed Course, în care apar noul Audi A6 şi un pilot pus pe fapte mari. Iar pentru ca aceia ce vor privi filmuleţul timp de aproape 2 minute să nu se plictisească, există posibilitatea de a influenţa decisiv traseul maşinii, cu ajutorul cifrelor de pe tastatură. Pe locuri, fiţi gata, start!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.