Video: Cum să fii nesimţit în trafic cu un Audi R8

Doar pentru că ai fost suficient de norocos sau muncitor ca să îţi permiţi un Audi R8, nu înseamnă că poţi face orice vrei tu pe drumurile publice.

Video: Cum să fii nesimţit în trafic cu un Audi R8 Video: Cum să fii nesimţit în trafic cu un Audi R8

Un Audi R8 nu e ieftin, e clar. Însă dacă îţi permiţi unul, chiar şi la mâna a doua, nu înseamnă că ai câştigat dreptul de a fi nesimţit pe şosea. Însă şoferul R8-ului din clipul de mai jos, care vine din patria camerelor montate pe bord – Rusia, nu pare să aibă aceeaşi părere.

El îi tot taie calea unui alt şofer, şi nu pentru că ar avea ceva de împărţit cu el, ci doar pentru că poate. Fiindcă are R8.

Întreaga întâmplare, în continuare:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.