VIDEO: Cum să nu tractezi un camion

Vezi ce dezastru a ieşit din tentativa nevinovată a unui şofer de camion de a-şi ajuta un coleg.

Pe internet circulă o groază de filmuleţe în care sunte prezentate tot felul de accidente stupide. Din această categorie face parte şi următorul filmuleţ.

Un şofer din Rusia ce conduce un camion marca Kamaz înceracă sa-şi ajute amicul rămas împotmolit. Conducătorul auto prinde cablul de tractare de bara celuilalt tir, care conform celui ce a postat clipul este un camion chinezesc.

Nu ştim dacă de vină a fost prinderea defectuoasă a cablului de tractare sau calitatea asamblării camionului chinezesc, dar rezultatul te lasă fără cuvinte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.