VIDEO: Cum să NU treci strada

Pietonii neatenţi au reprezentat mereu o categorie aparte care a dat şi probabil va da în continuare mari bătăi de cap şoferilor prin felul în care îşi pun singuri viaţa în pericol la traversarea străzii.

VIDEO: Cum să NU treci strada VIDEO: Cum să NU treci strada

Probabil confundând Rusia cu Marea Britanie, pietonul neatent din materialul video de mai jos încercă să traverseze strada uitându-se întâi în partea dreaptă. Din păcate, acesta nu mai are timp să întoarcă privirea şi spre stânga - gest care ar fi trebuit să fie făcut în primă instanţă - fiindcă este acroşat de o maşină care venea din acea direcţie. Spre norocul pietonului inconştient, impactul nu este puternic şi acesta scapă teafăr din incident, însă lucrurile se puteau termina mult mai prost pentru el. 

ACCESAŢI VIDEOCLIPUL DE MAI JOS PENTRU A VEDEA INCIDENTUL ŞI A TRAGE CONCLUZIILE NECESARE

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.