VIDEO: Cum să răstorni un Mini din plictiseală

Doi prieteni cu foarte mult timp liber şi puţină imaginaţie se răstoarnă cu un Mini, doar pentru distracţie. Urmăreşte aici filmuleţul care îi va enerva pe fanii mărcii britanice.

Oameni stupizi există peste tot, iar uneori avem senzaţia că singura diferenţă dintre ei stă în gravitatea faptelor care le conferă calitatea de...oameni stupizi. Dar să nu mai filosofăm atât şi să vedem doi americani plictisiţi şi cu o imaginaţie foarte săracă, la treabă. Mai exact, la o sesiune voluntară de crash-test.

Cei doi s-au gândit că este foarte cool dacă te filmezi răsturnându-te cu un Mini, iar apoi pui clipul pe internet. Nu ştim la ce să ne oprim mai întâi. La faptul că maşina nu merită aşa ceva, fiind într-o stare foarte buna, sau la faptul că totul se desfăşoară pe un drum public? Urmăriţi şi voi filmuleţul şi spuneţi-ne părerea voastră despre cei doi teribilişti.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.