VIDEO: Cum să-ţi demontezi motorul în 5 secunde

Proprietarul unui Volkswagen Golf 3 a descoperit cea mai practică metodă prin care se poate demonta propulsorul unei maşini. Nu încercaţi asta acasă!

Vă avertizam că filmuleţul de mai jos conţine imagini de natură să-i tulbure ce cei sensibili. Dacă în locul acestui Volkswagen Golf 3 ar fi o fiinţa umană, cu siguranţă ar fi nevoie ca filmarea să fie cenzurată.

Totuşi, fiind vorba doar de o maşină veche, picată pe mâna unei găşti puse pe distracţie, merită să vedem cum se poate demonta motorul unei maşini în câteva secunde.

Propulsorul aflat încă sub capotă se leagă de un copac, iar şoferul maşinii demarează în marşarier, fără niciun fel de resentimente. Motorul se desprinde din compartimentul său, într-o atmosferă completată de fum şi scântei, iar cei aflaţi de faţă se amuză copios.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.