VIDEO: Cum să-ţi vinzi Porsche-ul second-hand

Pentru a-şi vinde vechiul Porsche 911 Targa, un englez şi-a făcut un clip video destul de reuşit, în care accentul este pus pe umor. VEZI VIDEO!

În locul unei reclame convenţionale în care accentul este pus pe detaliile tehnice ale maşinii de vânzare, proprietarul unui Porsche 911 Targa din 1985 a mizat pe realizarea unui clip video în care s-au folosit două ingrediente de succes: sexul frumos reprezentat de prietena sa şi umorul.

Principiul este că, odată cu achiziţionarea unui asemenea model, nu vei cumpăra doar maşina ci vei aborda şi un nou stil de viaţă, conform proprietarului. Iar pentru acest lucru trebuie să scoţi din buzunar doar 12.300 euro!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.