VIDEO: Cum se antrenează un pilot profesionist pentru Le Mans pe un simulator auto

Cine a zis că trebuie să intri efectiv într-o maşină de curse ca să te antrenezi? Păi, multă lume, dar uite că se poate şi altfel. Mai exact, într-un simulator auto de toată frumuseţea - cu trei ecrane, un volan foarte scump şi jocul Project C.A.R.S. instalat.

VIDEO: Cum se antrenează un pilot profesionist pentru Le Mans pe un simulator auto VIDEO: Cum se antrenează un pilot profesionist pentru Le Mans pe un simulator auto

Pilotul René Rast, care lucrează pentru Audi, se pregăteşte deja pentru ediţia din 2015 a cursei de 24 de ore de la Le Mans. Dar nu într-o maşină de curse reală, ci pe un simulator virtual, acasă. Rast spune că foloseşte jocul Project C.A.R.S. ca să înveţe circuitul (dar noi credem că de fapt îi place foarte mult să se joace pe simulatorul său cu trei ecrane şi volan foarte scump).

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.