VIDEO: Cum se camuflează BMW-urile de test pe care le vezi în poze spion

Sigur ai văzut cel puţin o dată o poză spion cu maşini de test camuflate. În cazul în care te întrebai cum procedează producătorii să ascundă anumite detalii de obiectivele fotografilor, videoclipul de mai jos, publicat de BMW, îţi oferă câteva explicaţii clare.

VIDEO: Cum se camuflează BMW-urile de test pe care le vezi în poze spion VIDEO: Cum se camuflează BMW-urile de test pe care le vezi în poze spion

Cei de la BMW au publicat un videoclip în care ne arată cum procedează atunci când trebuie să camufleze o maşină de test - ştii tu, acele vehicule pe care le vezi în pozele spion.

În cazul de faţă, e vorba despre controversatul BMW Seria 5 Gran Turismo, pe care se montează mai multe panouri modelate pe calculator şi câteva elemente gândite pentru a induce în eroare, cum sunt abţibildurile portocalii de pe oglinzi, care ar trebui să semnifice prezenţa unor semnalizatoare.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.