VIDEO: Cum se descurcă în off-road noul Land Rover Discovery Sport

Noul Land Rover Discovery Sport se laudă că ştie să care până la şapte persoane în confort şi siguranţă, fără a uita de rădăcinile mai utilitare ale mărcii care i-a dat viaţă. Următorul videoclip ne arată ce ştie să facă înlocuitorul lui Freelander pe terenul de poveste din Islanda.

VIDEO: Cum se descurcă în off-road noul Land Rover Discovery Sport VIDEO: Cum se descurcă în off-road noul Land Rover Discovery Sport

Noul Land Rover Discovery Sport e fratele mai mic al lui Discovery 4 şi, în acelaşi timp, un înlocuitor mai confortabil şi mai arătos pentru bătrânul Freelander. Producătorul britanic spune despre noul model că se poate descurca admirabil atât la partea de confort şi siguranţă, cât şi la partea de off-road.

În prezentarea oficială, noul Discovery Sport ştie să facă destule:

Cei de la Autocar l-au dus ceva mai serios în offroad şi se pare că le-a plăcut (mă rog, sunt britanici)...

Cei de la Auto Express l-au testat şi ei, şi au venit cu următoarele concluzii:

Videoclipul de mai jos, realizat de englezii de la The Sun în Islanda, ne arată ce ştie să facă noul Discovery Sport pe terenul de poveste al insulei unde turiştii îşi înnoadă limbile încercând să pronunţe numele oraşelor.

VIDEO:

Pe scurt, noi credem că micul Discovery s-a descurcat destul de bine, însă a fost tras în jos de anvelopele total nepotrivite pentru terenul respectiv, dar şi de faptul că transmisia nu are o treaptă de forţă.

Tu ce zici?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.