VIDEO - Cum se fabrică instalaţiile XENON în China

Nu mai este nici o noutate că piaţa este sufocată de oferta produselor realizate în China. Dar poate vreţi să vedeţi cum se fabrică acestea.

Un kit de conversie la iluminarea cu XENON făcut în China costă chiar şi doar 100 de euro, asta în condiţiile în care de cele mai multe ori, ca opţiune cumpărată la maşină, o asemenea instalaţie scoate câteva sute de euro bune din buzunarul clietnului. De unde e diferenţa asta de preţ? Pe de o parte vorbim de un profit semnificativ din partea producătorului de maşini, iar în cealaltă tabară de condiţii de lucru care se bazează exclusiv pe forţa de muncă ieftină.

Şi dacă la noi un astfel de kit costă de la 100 de euro, la cât credeţi că ajunge practic costul lui de fabricaţie?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.