VIDEO: Cum se mişcă vitezometrul unui Lamborghini cu 1.900 CP în accelerare

Atât de repede încât viteza atinsă de supercarul italian face ca linia discontinuă să devină linie continuă.

VIDEO: Cum se mişcă vitezometrul unui Lamborghini cu 1.900 CP în accelerare VIDEO: Cum se mişcă vitezometrul unui Lamborghini cu 1.900 CP în accelerare

I se spune Duhawks Lamborghini, dar în realitate este un Gallardo cu 1.900 CP. Putere pe care proprietarul nu se sfieşte să o exploateze la maxim pe autostrada, cu riscul de a-şi pierde şi certificatul de naştere din cauza vitezei atinse.

Însă felul în care acul vitezometrului parcurge toată plaja 70-180 de mile pe oră este absolut hipnotizant. Atenţie, următorul videoclip vă poate lăsa cu mandibula pe tastatură:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.