VIDEO: Cum se răzbună un pilot de NASCAR pe un jurnalist auto

După ce a băgat în sperieţi un biet agent de vânzări pentru o reclamă la Pepsi-Cola, pilotul de NASCAR Jeff Gordon i-a dovedit unui jurnalist auto care a descris isprava americanului ca fiind falsă că lucrurile nu stau chiar aşa.

VIDEO: Cum se răzbună un pilot de NASCAR pe un jurnalist auto VIDEO: Cum se răzbună un pilot de NASCAR pe un jurnalist auto

Jeff Gordon e unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi de NASCAR din istorie, iar anul trecut a jucat un rol important într-o reclamă pentru băutura răcoritoare Pepsi Max, în care a făcut un test-drive cu un Chevrolet Camaro şi l-a speriat teribil pe săracul agent de vânzări care încerca doar să-şi facă jobul.

După ce spotul publicitar a devenit viral, pe site-ul auto jalopnik.com a apărut un material care a descris materialul ca fiind regizat. Iar acum, acelaşi Jeff Gordon a avut ocazia să se răzbune pe autorul acelui articol şi să îi arate că totul a fost pe bune.

Dovada, în videoclipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.