VIDEO: Cum sună un motor V12 de Lamborghini cu două roţi ataşate

Pe scurt, incredibil. Şi da, ştiu că ar fi trebuit să scriu motocicletă cu motor de Lamborghini în titlu, dar totuşi - uită-te şi tu care e raportul motor/motocicletă.

VIDEO: Cum sună un motor V12 de Lamborghini cu două roţi ataşate VIDEO: Cum sună un motor V12 de Lamborghini cu două roţi ataşate

Mai ţii minte videoclipul cu Fiatul care a pornit din nou după mai bine de 100 de ani? Ei bine, videoclipul de mai jos nu ne arată un model foarte vechi cu un motor foarte mare, ci e doar o nouă dovadă de nebunie omenească. Pe scurt, e un motor V12 de Lamborghini montat pe un cadru de motocicletă. Şi sună incredibil de bine.

VIDEO:

P.S. Maşinăria a fost făcută de Chuck Beck, un om care se ocupă şi cu crearea de replici Porsche, şi este cât se poate de funcţională.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.