VIDEO: Cum traversează o raţă autostrada

Circulaţia de pe o autostradă americană a fost serios perturbată, dar nu de vreun accident, ci chiar de o raţă hotărâtă să traverseze toate benzile. Vezi dacă a supravieţuit!

Nu vezi în fiecare zi animale lăsate în libertate pe autostradă, (mai ales dacă autostrada nu se află în România) dar atunci când zăreşti de la depărtare o raţă hotărâtă să traverseze toate benzile, ai face bine să te opreşti la timp.

Şoferii de pe o autostradă americană au dovedit că nu ar suporta gândul de a fi ucis o raţă, aşa că au evitat pasărea care nu s-a speriat nici măcar de SUV-urile care treceau pe lângă ea în viteză. Nicio raţă nu a fost rănită în timpul acestei filmări.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.