VIDEO: Cum urci un excavator într-un camion, din 3 mişcări

Când este pusă la treabă, mintea unui om poate găsi soluţii pe cât de practice pe atât de inedite şi spectaculoase. Cel mai bun exemplu este materialul video de mai jos.

VIDEO: Cum urci un excavator într-un camion, din 3 mişcări VIDEO: Cum urci un excavator într-un camion, din 3 mişcări

Pe principiul "dacă nu vine Mahomend la munte, vine muntele la Mahomed", individul care mânuia excavatorul de mici dimensiuni din videoclipul de mai jos a găsit o metodă prin care să aducă muntele - iar prin asta vrem să spunem camionul în care urmează să fie încărcat - mai aproape. Destul de aproape în cât să-şi urce în benă excavatorul de mici dimensiuni, în doi timp şi trei mişcări.

Merită acest domn un set generos de aplauze?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.