VIDEO - Cursă nebună pe străzile Capitalei. Poliţiştii au tras 17 focuri de armă după un şofer minor aflat sub influenţa drogurilor

În cursul noţii trecute, în sectorul doi al Capitalei, au avut loc scene desprinse din filmele de acţiune ...

VIDEO - Cursă nebună pe străzile Capitalei. Poliţiştii au tras 17 focuri de armă după un şofer minor aflat sub influenţa drogurilor VIDEO - Cursă nebună pe străzile Capitalei. Poliţiştii au tras 17 focuri de armă după un şofer minor aflat sub influenţa drogurilor

 


În cursul noţii trecute, în sectorul doi al Capitalei, au avut loc scene desprinse din filmele de acţiune. Poliţiştii au tras 17 focuri de armă după un BMW care nu a vrut să oprească la semnalul oamenilor legii. Cursa nebună a durat 26 de minute, iar la volanul maşinii se afla un adolescent de 16 ani despre care s-a stabilit ulterior că era sub influenţa drogurilor şi a alcoolului, informează Digi24.ro.

Urmărirea a început pe Calea Moşilor unde BMW-ul a virat pe strada Mihai Eminescu pe traseul Viitorului, Ştefan cel Mare, Barbu Văcărescu, Fabrica de Glucoză, Şoseaua Petricani până în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată, unde a fost oprit de barierele duble care anunţau apropierea unui tren. 

Pe lângă infracţiunea de conducere fără permis, şoferul mai riscă şi alte sancţiuni pentru că în timpul cursei a lovit în picior un agent de poliţie. 

Mai multe informaţii puteţi afla din materialul celor de la Digi24.ro.


 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.