VIDEO: Cursuri de drift cu Vaughn Gittin Jr într-un Ford Mustang

Unul dintre profesorii de la Ford Octane Academy, Vaughn Gittin Jr, şi-a scos Mustang-ul pregătit pentru Formula Drift la o altfel de sesiune Gymkhana.

Săptămâna trecută Ford anunţa lansarea unei campanii de căutare talente, campanie numită Ford Octane Academy. Performanţele candidaţilor vor fi evaluate de profesori extrem de talentaţi: Ken Block, Tanner Foust, Brian Deegan şi Vaughn Gittin Jr. Pentru a avea o şansă la preselecţia Ford Octane Academy trebuie să pui mâna pe o cameră video şi să înregistrezi cam ce poţi face la volanul unei maşini. Presupunem că total întâmplător, la câteva zile de la anunţarea campaniei Ford, Vaughn Gittin Jr ne prezintă un film de 5 minute în care se distrează copios cu al său Ford Mustang pregătit pentru Formula Drift. Sau cu alte cuvinte îi enervează serios pe cei de la Greenpeace. Filmuleţul este realizat pe circuitul Al Reem din Arabia Saudită, loc unde Vaughn Gittin Jr a fost recent pentru o demonstraţie. Cei care administrează circuitul au avut încredere totală în pilotul american, altfel nu ne explicam liberatatea totală pe care a avut-o în complexul arab. La final au avut de îndreptat câteva panouri. 5 minute de cauciucuri torturate şi o demonstraţie de control al unui bolid. Oare aşa ceva aşteaptă cei de la Ford Octane Academy de la concurenţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.