VIDEO: Dacia debutează la Eurovision cu Lodgy

Primul MPV românesc este vedeta clipului realizat pentru melodia va reprezenta Franţa în finala concursului Eurovision.

Dacia Lodgy are toate şansele să devină un model de succes, în special în vestul Europei, unde monovolumele sunt foarte căutate. Totuşi, În afară de preţul deosebit de atractiv sau de dotările foarte interesante pentru un produs low-cost, Lodgy mai are un avantaj, în lupta ei pentru cifre de vânzări cât mai mari.

Maşina a fost aleasă de cântăreaţa de origine indoneziană Anggun pentru a apărea în clipul piesei ce va reprezenta Franţa în finala concursului Eurovision. În filmuleţul de mai jos, artista explică de ce a ales Dacia Lodgy, iar scurta descriere pe care acesta o face maşinii, ar putea să-i facă mândrii pe cei mai naţionalişti din fire: "a very nice car".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.