VIDEO: "Dans" şi drifturi în tandem cu BMW-uri, pe Transfăgărăşan

Se alege cel mai spectaculos drum din lume ca platou de filmare, se aduc doi aşi ai volanului specializaţi în drifturi şi se dă frâu liber imaginaţiei, în timp ce camerele video înregistrează cadru cu cadru.

VIDEO: "Dans" şi drifturi în tandem cu BMW-uri, pe Transfăgărăşan VIDEO: "Dans" şi drifturi în tandem cu BMW-uri, pe Transfăgărăşan

Vă plac drifturile? Dacă da, următorul videoclip ar trebui să vă servească drept material de curs. Motivele? Este realizat în România, pe Transfăgărăşan, îi are ca protagonişti pe Ramona Rusu şi Gabi Imre şi este combinaţia perfectă de talent, muncă şi spectacol...totul LA DUBLU, cu modele BMW modificate special pentru drifturi. Opriţi-vă trei minute şi jumătate din ceea ce faceţi şi delectaţi-vă cu materialul de mai jos. Vă promitem că veţi da replay. Aşa cum au dat deja mii de străini, fermecaţi de prestaţia româncei noastre şi a prietenului ei.

Sursa: EvLSkillz / EvLSant0ss Youtube

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.