VIDEO: Dartz Prombron Black.Dragon – limuzina de 6 milioane de euro!

În atenţia milionarilor chinezi! Vi se pregăteşte cea mai scumpă limuzină din lume. Semnat producătorul auto sovietic, Dartz.

La un preţ de aproximativ 6 milioane de euro, cei mai înstăriţi chinezi vor putea să-şi cumpere cea mai exclusivistă limuzină de pe pământ. Vorbim de un model derivat din mastodontul blindat, Prombron, dar care este mai lung cu 60 cm faţă de acesta, datorită configuraţiei uşilor de 3+1, cu trei portiere pe o singură parte.

La nivel exterior, modelul exclusivist este vopsit în culoarea negru mat, iar în partea frontală, pe grila imensă tronează o siglă din aur, încrustată cu diamante/rubine, ce are reprezentat în mijloc un dragon. Acesta simbolizează pentru chinezi, norocul şi emblema puterii.

Pe lateralele maşinii dar şi pe barele de amarare au fost aplicate ornamente din argint realizate în stil chinezesc, ce se asortează foarte bine cu jantele care au un design special, cu spiţele în formă de gloanţe.

În interior, limuzina Black.Dragon este echipată cu TV satelit, conexiune WiFi, un ecran imens 3D Philips Aurea de 42 inch şi inserţii Piano Black.

Producătorul rus plănuieşte să vândă cele 12 modele speciale doar pe piaţa din China, unde milionari excentrici vor fi nevoiţi să ofere cel puţin 50.000.000 RMB (5.963.200 euro) pentru o asemenea bijuterie pe patru roţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.