VIDEO: Debut indian pentru Land Rover Defender Concept 100

Defender-ul secolului XXI a sosit la Salonul Auto New Delhi, într-un roşu aprins, anunţând maşina de serie din 2015.

După ce a fost dezvăluit în premieră la Salonul Auto Frankfurt 2011, Land Rover Defender Concept 100 ajunge pe tărâm indian, cu tot cu versiunea Sport, decapotabilă. De data aceasta, însă, maşina a fost prezentată de britanici într-un roşu aprins, mai pe placul orientalilor dornici de competenţă maximă în teren accidentat.

Ambele versiuni de caroserie sunt o avanpremieră a viitoarei generaţii Defender, un clasic a cărui reinventare este aşteptată cu sufletul la gură de fanii mărcii. Programat să apară pe piaţă în 2015, tot-terenul ar putea prelua motorizările de 2.0 litri pe benzină şi motorină ale conceptului, precum şi transmisia cu opt rapoarte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.