VIDEO: Depăşire cu Lada + nămeţi = dezastru

După o depăşire riscantă, finalizată într-o grămadă de gheaţă şi zăpadă, un şofer rus a “decolat”, pentru ca apoi să se răstoarne pe mijlocul străzii. Vezi totul aici.

Ar fi de-a dreptul redundant să aducem în discuţie numărul de accidente despre care aflăm că se petrec în fiecare zi în Rusia,dar întâmplări precum cea surprinsă mai jos ne dau perfectă dreptate în a fi puţin cârcotaşi.

Iată ce păţeşti atunci când depăşeşti cu prea mult aplomb, fără să ţii cont de resursele maşinii, dar mai ales de riscurile generate de starea drumului. După ce începe o asemenea manevră în mod nepotrivit, acest şofer rus derapează, ajungând în nămeţii de pe marginea drumului.

După doar câteva zecimi de secundă, maşina decolează şi se prăbuşeşte apoi pe mijlocul drumului, spre stupefacţia conducătorilor din celelalte maşini, care opresc pentru a da o mână de ajutor în urma accidentului. Să sperăm că nimeni nu a fost rănit foarte grav, deşi şansele sunt minime.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.