VIDEO: Depăşire de tramvai, finalizată cu accident

Nu ne întrebăm ce a fost în mintea acestui şofer de van, care a încercat să depăşească un tramvai. Doar ne bucurăm pentru că a mai scăpat viu.

De câte ori nu ai vazut alţi şoferi care alegeau să intre prin stânga refugiului de tramvai, pentru a câştiga câteva secunde, până la cea mai apropiată intersecţie? Nu încurajăm în niciun caz aşa ceva, dar ceea ce urmează să vedeţi depăşeşte unele limite ale imaginaţiei.

Un şofer de van se avântă în temerara încercare de a depăşi un tramvai, pe o porţiune separată de traficul auto. Nu doar că nu reuşeşte, dar se înfige în alt tramvai care vine de pe sensul opus. Nu ştim care au fost consecinţele accidentului, dar ne-am dori să ştim că nimeni nu a fost rănit, în afară de ego-ul celui de la volanul dubei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.