VIDEO: Depăşire finalizată cu un derapaj spectaculos

Şoferul rus al unei Skoda Octavia pierde controlul maşinii, după o depăşire foarte riscantă, şi începe o serie de “piruete” pe constrasens. Vezi aici cum se termină totul.

Iată ce se poate întâmpla atunci când supraevaluazi atât starea drumului, cât şi propriile calităţi de şofer. Un rus a pornit în depăşirea a două maşini, trecând şi pe lângă un camion cu remorcă.

La retragerea pe banda sa, personajul nostru a făcut exact ceea ce nu trebuie pe gheaţă: a frânat, virând brusc. Urmarea pare foarte logică, iar rusul ar putea sa se considere noroc că a scăpat cu viaţă.

După seria de derapaje pe care le-a făcut, la mică distanţă de maşina ce venea de pe contrasens, Skoda Octavia ajunge într-un şanţ, însă pagubele nu par foarte grave.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.