VIDEO: Display-ul de 17 inchi de pe Tesla Model S

Americanii vor oferi pentru Model S cel mai mare display de bord de pe piaţă. Touch screen-ul de 17 inchi înlocuieşte consola centrală şi va oferi posibilităţi de personalizare aproape nelimitate.

Tesla Model S se pregăteşte să devină o vedetă, la fel ca fratele ei mai mic, Roadster. Totuşi, în afara autonomiei de până la 480 km şi a designului care-i va pune în dificultate pe greii europeni din clasa mare, electrica va avea încă un argument serios care ar putea să o condamne definitiv la succes comercial.

Consola centrală a devenit istorie, pe Model S, ea fiind înlocuită de un touch-screen a cărui diagonală echivalează cu două iPad-uri puse cap la cap. Cei 17 inchi nu au mai lăsat niciun loc pentru vreun alt buton, aşa că partea inferioară a ecranului va simula un tablou clasic de bord.

Totuşi, posibilităţile de personalizare sunt aproape nelimitate, iar sistemul de operare OS, pe structură Linux, va permite controlul navigaţiei, a climatizării şi a sunroof-ului. De asemenea, viitorii posesori ai maşinii vor avea la dispoziţie şi un set de skin-uri pentru display-ul uriaş, pe care le vor putea schimba periodic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.