VIDEO: Distracţie cu un Audi A7 Sportback pe dunele de nisip din Dubai

Se pare că dunele de nisip din Dubai nu sunt rezervate doar pentru SUV-uri foarte mari cu motoare imense. Dacă ne luăm după videoclipul de mai jos, e suficient şi un Audi A7 Sportback, atâta vreme cât e dotat cu sistemul de tracţiune integrală quattro.

VIDEO: Distracţie cu un Audi A7 Sportback pe dunele de nisip din Dubai VIDEO: Distracţie cu un Audi A7 Sportback pe dunele de nisip din Dubai

Audi A7 Sportback este cel mai mare rival al lui Mercedes-Benz CLS. Şi, aşa cum probabil ştii deja, nici unul dintre aceste două modele nu este făcut pentru off-road, oricât de uşor ar fi. Dar se pare că nemţii de la Audi au altă părere, fiindcă au aruncat un A7 Sportback pe dunele de nisip din Dubai, unde şi-a făcut de cap (cu puţin ajutor din partea sistemului de tracţiune integrală Quattro, bineînţeles).

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.