VIDEO: Distracţie la lumina... LASER

E greu să descriem ce se întâmplă în clipul acesta. Cel mai bine ar fi să te uiţi tu şi să tragi concluziile. Noi îţi putem spune doar că merită.

VIDEO: Distracţie la lumina... LASER VIDEO: Distracţie la lumina... LASER

Cei de la Castrol fac un pas în faţă cu un produs nou. Cu un ulei nou. Şi pentru că în universul auto, Ken Block vinde mai bine decât sexul, clipul de prezentare îl are ca participant şi pe pilotul/cascador american. Probabil că e prima dată când spun asta, însă este una dintre puţinele ocazii când nu doar domnul Block este în centrul atenţiei. 

„Echipa” îi are, pe lângă Ken Block (şi a lui Fiesta), pe Augusto Farfus (pilot BMW Motorsport în DTM), pe Mike Rockenfeller (pilot Audi Sport în DTM) şi pe Adrian Zaugg (pilot de teste Lamborghini Squadra Corse). 

Aşadar, un Audi R8, un BMW M4, un Lamborghini Aventador şi o Fiesta dopată, toate unse cu cele mai bune uleiuri (la propriu) urlă în întuneric, ghidate doar de câteva lumini laser. Ceea ce urmează poate fi descris ca spectacol. Singurul nostru regret este că nu durează mai mult. Enjoy!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.